Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπερτομέου : Το μέλλον για τον Παναθηναϊκό δε θα είναι καλό εκτός Euroleague

Μπερτομέου : Το μέλλον για τον Παναθηναϊκό δε θα είναι καλό εκτός Euroleague

Ο Τζόρντι Μπερτομέου εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στην Euroleague, τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση το μέλλον των «πράσινων» δε θα είναι καλό

Στο Sport5 του Ισραήλ μίλησε ο Τζόρντι Μπερτομέου και φυσικά αναφέρθηκε στο θέμα με τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη διοργάνωση.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague εμφανίστηκε και πάλι σίγουρος πως αυτό δε θα συμβεί, αφού όπως τόνισε το μέλλον του «τριφυλλιού» εκτός διοργάνωσης δε θα είναι καλό.

«Το μέλλον για τον Παναθηναϊκό δε θα είναι καλό εκτός Euroleague. Φυσικά και περιμένω να παραμείνει στη διοργάνωση. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν δυσκολίες, δεν υπάρχει εξαίρεση. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα μείνει μαζί μας, γιατί όταν φεύγεις από την Euroleague, χάνεις την ευκαιρία να προσφέρεις στο κοινό σου το καλύτερο μπασκετικό προϊόν στην Ευρώπη».

Όσο για το δυναμικό… μπάσιμο της FIBA και του BCL, ο Μπερτομέου ανέφερε τα εξής:

«Αν η FIBA προσφέρει λεφτά σε συγκεκριμένες ομάδες, τότε το καταλαβαίνω ότι η πρότασή της είναι πιο ελκυστική για εκείνες. Ωστόσο, δε βλέπω οι ομάδες που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις να βελτιώνονται σημαντικά. Αντιθέτως, το είδαμε και με ομάδες όπως η Χάποελ Ιερουσαλήμ να μικραίνουν. Εμείς δεν προσφέρουμε ποτέ λεφτά στις ομάδες, αλλά η FIBA έχει άλλη πολιτική».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024