Στο Sport5 του Ισραήλ μίλησε ο Τζόρντι Μπερτομέου και φυσικά αναφέρθηκε στο θέμα με τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη διοργάνωση.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague εμφανίστηκε και πάλι σίγουρος πως αυτό δε θα συμβεί, αφού όπως τόνισε το μέλλον του «τριφυλλιού» εκτός διοργάνωσης δε θα είναι καλό.

«Το μέλλον για τον Παναθηναϊκό δε θα είναι καλό εκτός Euroleague. Φυσικά και περιμένω να παραμείνει στη διοργάνωση. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν δυσκολίες, δεν υπάρχει εξαίρεση. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα μείνει μαζί μας, γιατί όταν φεύγεις από την Euroleague, χάνεις την ευκαιρία να προσφέρεις στο κοινό σου το καλύτερο μπασκετικό προϊόν στην Ευρώπη».

Όσο για το δυναμικό… μπάσιμο της FIBA και του BCL, ο Μπερτομέου ανέφερε τα εξής:

«Αν η FIBA προσφέρει λεφτά σε συγκεκριμένες ομάδες, τότε το καταλαβαίνω ότι η πρότασή της είναι πιο ελκυστική για εκείνες. Ωστόσο, δε βλέπω οι ομάδες που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις να βελτιώνονται σημαντικά. Αντιθέτως, το είδαμε και με ομάδες όπως η Χάποελ Ιερουσαλήμ να μικραίνουν. Εμείς δεν προσφέρουμε ποτέ λεφτά στις ομάδες, αλλά η FIBA έχει άλλη πολιτική».

Γράψτε το σχόλιό σας