Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι - «Καλό ταξίδι» με συστάσεις από Χαρδαλιά

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Όπου φύγει – φύγει οι Αθηναίοι – «Καλό ταξίδι» με συστάσεις από Χαρδαλιά

Με την ελπίδα ότι η «μαύρες» ημέρες της καραντίνας έχουν μείνει για τα καλά πίσω η χώρα μας ετοιμάζεται για το πρώτο τριήμερο της επόμενης μέρας, ενώ την ίδια στιγμή οι επιχειρηματίες ποντάρουν στον εσωτερικό τουρισμό ώστε να πάρουν μια «ανάσα» μετά την καταστροφική περίοδο της καραντίνας

Με την ελπίδα ότι η «μαύρες» ημέρες της καραντίνας έχουν μείνει για τα καλά πίσω η χώρα μας ετοιμάζεται για το πρώτο τριήμερο της επόμενης μέρας, ενώ την ίδια στιγμή οι επιχειρηματίες ποντάρουν στον εσωτερικό τουρισμό ώστε να πάρουν μια «ανάσα» μετά την καταστροφική περίοδο της καραντίνας.

Έτσι, από νωρίς σήμερα παρατηρείται αυξημένη κίνηση τόσο στα διόδια, όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Στις «εξόδους» των μεγάλων πόλεων παρατηρείται έντονη κινητικότητα.

Συγκεκριμένα, στα διόδια Αφιδνών οι πολίτες που μίλησαν στην κάμερα του MEGA, έκανα λόγο για ένα τριήμερο που περίμεναν καιρό για να πάνε στα εξοχικά τους.

15 χιλιάδες οδηγοί πέρασαν τα διόδια της Ελευσίνας ως το μεσημέρι

Αυξημένη ήταν η ροή και στα διόδια Ελευσίνας. Χιλιάδες Αθηναίοι εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ. Όσο περνάει η ώρα, τόσο αυξάνεται η κίνηση των οχημάτων με το τριήμερο το Αγιού Πνεύματος να αποτελεί πρόκληση, τόσο για τον τουρισμό όσο  και για την τήρηση των υγεινομικών μέτρων.

Κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά

Οι Αθηναίοι επιλέγουν περισσότερο τους κοντινούς προορισμούς, με το πλοίο Αχαιός για την Αίγινα να αποχωρεί από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, με πληρότητα 100%

Σύμφωνα μάλιστα με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες θα μπουν κι άλλα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού όπου είναι πρώτα στην προτίμηση του κόσμου.

Ξεκίνησε η έξοδος των Θεσσαλονικέων για Χαλκιδική

Όσο για την συμπρωτεύουσα, οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν να αναχωρούν με προορισμό την Χαλκιδική.

Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομία για αύριο το μεσημέρι αναμένεται ακόμα πιο αυξημένη κίνηση, αφού το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι το με τα beach bar σε ετοιμότητα.

Μήνυμα Χαρδαλιά εν όψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος

Την προσοχή όσων θα βρεθούν στην επαρχία για να χαλαρώσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, εφιστά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και ένας εκ των δύο προσώπων της Ελλάδας στη μάχη κατά του κοροναϊού, ζητά από τους Έλληνες να μην ξεχάσουν τα μέτρα ατομικής προστασίας τα οποία έχουμε υιοθετήσει τόσο καιρό εν μέσω της πανδημίας και τα οποία μας έφεραν αυτή τη στιγμή σε θέση ισχύος.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς, επεσήμανε αρχικά μέσω Facebook πως: «αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας».

«Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός» σημείωσε.

Ακόμη πρόσθεσε πως το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά!

«Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μεχρι τώρα προσπάθειά μας και και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα…» ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024