Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι ο Ντέκερ

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι ο Ντέκερ

Ο Σαμ Ντέκερ έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ και φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού αλλά και της Μακάμπι.

Ο Σαμ Ντέκερ έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, μετά από έναν χρόνο παρουσίας και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να βρει συμβόλαιο στη Euroleague.

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης των Ρόκετς προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, αλλά δεν παίζουν μόνοι τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Eurohoops, o Παναθηναϊκός και η Μακάμπι είναι οι δυο ομάδες που έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για τον Αμερικανό, όμως ακόμα το τριφύλλι περιμένει να δει τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον των Καλάθη, Φριντέτ και Τζόνσον, που έχουν «βαριά» συμβόλαια και λογικά θα αποχωρήσουν.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει στην κορυφή της λίστας της τον Ντέκερ, όμως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του, έχει εναλλακτική τον Ντεσόν Πιέρ της Σάσαρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέκερ είχε 13,1 πόντους (με 70% στο δίποντα, αλλά 30% από το τρίποντο) και 5,3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10 παιχνίδια του Eurocup, παίζοντας 27 λεπτά ανά αγώνα.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024