H Premier League επιστρέφει μετά από τρεις μήνες αποχής λόγω του κορωνοϊού και σε περίπου δυο βδομάδες θα επανεκκινήση, φυσικά χωρίς κόσμο στα γήπεδα.
Δύο εβδομάδες πριν την επανέναρξη της Premier League λοιπόν, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές σε ένα ματς και να έχουν 9 παίκτες στον πάγκο.
Οι υπεύθυνοι των 20 ομάδων της Λίγκας συμφώνησαν στην τροποποίηση των πέντε αλλαγών, ώστε να μειωθεί το ρίσκο τραυματισμών για τους ποδοσφαιριστές.
Επίσης αποφασίστηκε από τους εκπροσώπους των ομάδων πως αντί για 7 θα βρίσκονται πλέον 9 παίκτες στον πάγκο των συλλόγων, με το στόχο φυσικά να είναι να έχουν οι προπονητές δυνατότητα για μεγαλύτερο rotation, ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι τραυματισμών από τα πολλά ματς που θα κληθούν να δώσουν οι ομάδες μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων.
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.