Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνομιλία Αναστασιάδη - Μέρκελ για τις τουρκικές γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνομιλία Αναστασιάδη – Μέρκελ για τις τουρκικές γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

Για τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορoναϊού και των συνεπειών της, θέματα που αφορούν την ΕΕ και τη διμερή συνεργασία Κύπρου - Γερμανίας συζήτησαν σήμερα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Για τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορoναϊού και των συνεπειών της, θέματα που αφορούν την ΕΕ και τη διμερή συνεργασία Κύπρου – Γερμανίας συζήτησαν σήμερα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Εποικοδομητική συνομιλία

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, ο πρόεδρος της Κύπρου ανέφερε πως είχε μια θετική και εποικοδομητική συνομιλία με την καγκελάριο Μέρκελ, κατά την οποία συζήτησαν για τις στρατηγικές εξόδου από την πανδημία του κορoναϊού, τις προοπτικές για τον τουρισμό μετά την πανδημία, την ενισχυμένη συνεργασία Κύπρου – Γερμανίας, την ΕΕ, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σημείωσε ακόμη πως προέβη σε ενημέρωση για τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου και ενέργειες στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024