Στα θολά νερά του εθνικισμού, των ακροδεξιών και των «ψεκασμένων» επιχειρεί να ψαρέψει ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα λέγεται «Ελληνες για την πατρίδα». Μετά τη διάλυση της Χρυσής Αυγής, το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και ρίχνει δίχτυα στα «ορφανά» της ακροδεξιάς, ποντάροντας στα εθνικά θέματα.

Βεβαίως, το νεοναζιστικό, ακραίο και άκρως προκλητικό παρελθόν του δεν τον αφήνει γι’ αυτό και η ανάρτηση κειμένου και βίντεο με τις θέσεις του, μέσω twitter, δείχνει και που θα κινηθεί.

«ΕΛΛΗΝΕΣ για την πατρίδα είναι το όνομα του νέου μας Κινήματος για την Πατρίδα! Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία! ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ», έγραψε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Με κοστουμάκι, για να κρύβει τα τατουάζ με τους αγκυλωτούς σταυρούς και με ακραία ρητορική, κάνει λόγο για επίθεση που δέχεται η Ελλάδα και άλλα τέτοια τσιτάτα περί διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κι αυτός έρχεται να κάνει… εθνική αντίσταση όπως λέει.

Γράψτε το σχόλιο σας