Μετά την καραντίνα, αλλά και με προσαρμογή στις νέες συνθήκες, επιχειρηματικές και κάτοικοι από το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, προετοιμάζονται να δεχθούν τουρίστες
Έτοιμη να δεχθεί τουρίστες παρουσιάζεται η Σέριφος.
Μετά την καραντίνα, αλλά και με προσαρμογή στις νέες συνθήκες, επιχειρηματικές και κάτοικοι από το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, προετοιμάζονται να δεχθούν τουρίστες.
Στο πλαίσιο αυτό τρέχει και η καμπάνια «Σέριφος να μείνει μεταξύ μας» από το δήμο του νησιού, προκειμένου να προσεγγιστεί ο κόσμος και να επισκεφθεί το νησί.
Μιλώντας στο «MEGA Mag», o Πρόεδρος Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Σερίφου, Γιώργος Νικολάου, ανέφερε ότι το νησί είναι έτοιμο να υποδεχθεί κόσμο, ενώ τόνισε πως για το επόμενο 20ημερο οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδανικές.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα του νησιού κάνουν προσφορές και πως θα έχουν μειωμένες τιμές για τους Έλληνες, προσθέτοντας ότι και αρκετές επιχειρήσεις στην εστίαση ενδεχομένως να έχουν μειωμένες τιμές.
Τέλος, εξήγησε, πώς υπό κανονικές συνθήκες, ο τουρισμός στο νησί ξεκινάει τον Απρίλιο, και μέχρι τον Ιούνιο, δουλεύουν με σκάφη αναψυχής.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας