Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«’Οχι» της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ

«’Οχι» της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ

Οι Μπλαουγκράνα απέρριψαν το αίτημα του Ουσμάν Ντεμπελέ να συνεχίσει την αποθεραπεία του στο Κατάρ.

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε η Μπαρτσελόνα στο αίτημα του Ουσμάν Ντεμπελέ να συνεχίσει την αποθεραπεία του στο Κατάρ, ζητώντας από τον διεθνή Γάλλο επιθετικό να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Ο Ντεμπελέ υποβλήθηκε προ τριμήνου σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς στο δικέφαλο μηριαίο μυ, σε κλινική της Βαρκελώνης που είναι εξειδικευμένη σε τέτοιους τραυματισμούς, έπειτα από την υποτροπή που υπέστη στην προπόνηση της 11ης Φεβρουαρίου.

Όλο αυτό το διάστημα ο Γάλλος ακολούθησε ειδικά προγράμματα αποκατάστασης, προκειμένου να αφήσει πίσω του το πρόβλημα και να μπορέσει να επανενταχθεί ως τα τέλη Αυγούστου σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς.

Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε να πάει (και) στο Κατάρ, προκειμένου να αναλάβουν το τελικό στάδιο της αποκατάστασής του οι γιατροί που είχαν θεραπεύσει και τον προηγούμενο τραυματισμό του στο δικέφαλο, όμως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ήταν απόλυτα αρνητική και τόνισε στο Γάλλο πως θα πρέπει να μείνει στην Ισπανία, ακολουθώντας τις οδηγίες της ιατρικής ομάδας των «μπλαουγκράνα».

Γεγονός που δεν δέχθηκε με μεγάλη… ικανοποίηση ο Ντεμπελέ, ο οποίος είχε παρουσιάσει τάσεις… φυγής από τη «Μπάρτσα» τον περασμένο Γενάρη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024