Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Midea Breezeless: H επανάσταση στον κλιματισμό!

Midea Breezeless: H επανάσταση στον κλιματισμό!

Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί το κλιματιστικό, ο χώρος δροσίζεται τόσο γρήγορα όσο θα χρειαστείτε για να βάλετε ένα ποτήρι νερό.

Γνωστή για τις καινοτομίες της και τα ξεχωριστά προϊόντα της, η Midea παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι, ένα κλιματιστικό που σπάει τους κανόνες και θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία. Το όνομα αυτού: Midea Breezeless! Τι σημαίνει όμως Breezeless στην πραγματικότητα;

Το Midea Breezeless εξοπλίζεται με μια καινοτόμα περσίδα που διαθέτει 7.928 μικρο-οπές. Οι συγκεκριμένες μικρο-οπές είναι σχεδιασμένες και διατεταγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν καλύτερη διασπορά του αέρα για πραγματική αίσθηση δροσιάς, εξαλείφοντας ουσιαστικά τα ενοχλητικά ρεύματα που πολλές φορές οδηγούν σε πιασίματα και «ψύξεις».

Παράλληλα, το Breezeless είναι το πρώτο και μοναδικό κλιματιστικό με πλευρικά πτερύγια. Τα S-Wing πτερύγια όπως ονομάζονται, λειτουργούν ταυτόχρονα με την περσίδα, για να προσφέρουν 360ο διάχυση του αέρα και κατ΄ επέκταση πιο ομοιόμορφη και αποτελεσματική δροσιά σε σχέση με τα συμβατικά κλιματιστικά, χάρη στην τεχνολογία Speedy Cool Fan. Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί το κλιματιστικό, ο χώρος δροσίζεται τόσο γρήγορα όσο θα χρειαστείτε για να βάλετε ένα ποτήρι νερό. Πιο συγκεκριμένα, ο χρόνος που χρειάζεται το Midea Breezeless για να δημιουργήσει ιδανική ατμόσφαιρα δροσιάς, είναι 40 δευτερόλεπτα!

Επειδή η ποιότητα του αέρα πλέον είναι ίσως και πιο σημαντική από τη θερμοκρασία του, τα πολλαπλής ενέργειας φίλτρα Ιονισμού, Βιταμίνης C και Ψυχρού Καταλύτη συνδυαζόμενα με τα φίλτρα Υψηλής Πυκνότητας προσφέρουν καθαρό αέρα, αφού εξαλείφουν βακτήρια και άλλους παθογόνους οργανισμούς όπως ιούς, αλλεργιογόνες ουσίες, οσμές, κλπ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024