Ετεοκλής Παύλου : Συγκινεί μιλώντας για το ατύχημα που τον έκανε να χάσει το πόδι του
Το ντουέτο της Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και η συγκλονιστική ιστορία του
Ο Ετεοκλής Παύλου μαζί με την Ελένη Χατζίδου τραγούδησαν το βράδυ του Σαββάτου (30/5) στο πλατό του «Just The 2 of Us», ένα συγκινητικό τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, το οποίο γέννησε μνήμες στον αθλητή.
Ειδικότερα ο Ετεοκλής Παύλου μόλις τελείωσε την ερμηνεία μαζί με την σύντροφό του, εξέφρασε όλα τα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν ενώ τραγουδούσε, καθώς ήρθαν στη μνήμη του όλες οι δύσκολες στιγμές που πέρασε με το ατύχημά που τον έκανε να χάσει το πόδι του.
https://www.instagram.com/p/B5hxbY1l4qO/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CAua1cRpA5x/?utm_source=ig_web_copy_link
Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να μιλήσει για την προσωπική του εμπειρία αλλά και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
«Τραγουδούσα και μου ερχόντουσαν εικόνες, δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό, αλλά όταν έχει συμβεί κάτι τόσο συνταρακτικό στη ζωή σου, σου έρχονται εικόνες. Μου έρχονταν εικόνες στο νοσοκομείο, στην εντατική, πως θυμάμαι τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο, όταν νιώθεις κάτι τέτοιο είναι δύσκολο» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.
«Δηλαδή πιστεύω το πιο δύσκολο στους ανθρώπους που τραγουδάνε, είναι πως μπορούν να αποθηκεύουν αυτά τα συναισθήματα και να τα αλλάζουν ανάλογα με το ρεπερτόριο τους. Δηλαδή τώρα εγώ είμαι τόσο φορτισμένος που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω αυτή τη στιγμή. Κοιμήθηκα αρτιμελής και ξύπνησα στην εντατική μη έχοντας το πόδι μου και μαθαίνοντας ότι έχω ένα τεράστιο δρόμο μπροστά μου και αυτό είναι πολύ σοκαριστικό». συνέχισε ο Ετεοκλής Παύλου.
«Έδωσα τον μεγαλύτερο αγώνα για τα δεδομένα, για να σταθώ στα πόδια μου. 6 χρόνια. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα, γιατί για εμένα προβλήματα είναι μόνο τα θέματα υγείας. Μεγαλύτερη επούλωση είναι η ψυχική, να μην κουκουλώσεις με οποιονδήποτε τρόπο τα εσωτερικά τραύματα που έχουν δημιουργηθεί. Αυτά πρέπει να γιατρέψεις για να επανέλθεις πλήρης και αυτό γίνεται μόνο προσφέροντας αγάπη» είπε καταλήγοντας ο Ετεοκλής Παύλου.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=wvXC7GdCjsc
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442