Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες για να αναγνωρίσει την μαυροφορεμένη θα δει η 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες για να αναγνωρίσει την μαυροφορεμένη θα δει η 34χρονη

Αρκετά κρίσιμη ημέρα η αυριανή για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Κοντά στα ίχνη της δράστιδος που πέταξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα βρίσκεται η αστυνομία.

Μάλιστα αύριο αναμένεται να είναι μία αρκετά κρίσιμη ημέρα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν  επεξεργαστεί και «καθαρίσει» τα βίντεο με την πιθανή δράστιδα και αύριο – από τη στιγμή που θα δώσουν άδεια οι θεράποντες γιατροί- θα τα δείξουν στην Ιωάννα, καθώς και τα καρέ φωτογραφιών από τα βίντεο.

Η Αστυνομία ελπίζει ότι ίσως η 34χρονη  – η οποία παραμένει σε κατάσταση σοκ- θυμηθεί από τις εικόνες και αναγνωρίσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

«Θέλω να μάθω γιατί μου έκανε αυτό το κακό»

Η 34χρονη νοσηλεύεται στο “Θριάσιο”, με τους γιατρούς να δίνουν “μάχη” για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που υπέστη, αλλά και για να την στηρίξουν ψυχολογικά. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο, μόλις το 7% του προσώπου της έχει μείνει αλώβητο, ενώ το 18% έχει πολύ σοβαρά και δύσκολα εγκαύματα. Επιπλέον, οι γιατροί δίνουν “μάχη” για να σώσουν το αριστερό μάτι της Ιωάννας που έχει καεί.

«Θέλω να μάθω γιατί μου έκανε αυτό το κακό! Θέλω γρήγορα να πιαστεί αυτό που μου το προκάλεσε, να συλληφθεί και να αποδοθεί Δικαιοσύνη…», είναι η σπαρακτική έκκληση της στην εφημερίδα “Real News”, μέσω του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα.

Μαρτυρία: Καταστηματάρχης υποστηρίζει ότι είδε τη δράστιδα

Επιπλέον, όπως μετέδωσε ο ANT1, ένας καταστηματάρχης της περιοχής όπου σημειώθηκε η επίθεση, ανέφερε ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά τις αγωνιώδεις κραυγές για βοήθεια από την 34χρονη, εντόπισε μια μυστηριώδη γυναίκα να απομακρύνεται από το σημείο.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα» τόνισε ο μάρτυρας.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα μπορούσε να την αναγνωρίσει ξανά, παρ’ όλο που φορούσε μάσκα. «Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» πρόσθεσε ο καταστηματάρχης.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024