Επεισόδια στη Μαλακάσα: Χημικά σε κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τις δομές προσφύγων
Ένταση και χημικά στη Μαλακάσα όπου σήμερα κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τις δύο δομές μεταναστών που υπάρχουν στην περιοχή.
Eπεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας, κατά τη διαμαρτυρία κατοίκων για τις δύο δομές προσφύγων που βρίσκονται εκεί.
Οι κάτοικοι της Μαλακάσας είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση στην περιοχή τους από τις δύο δομές στις οποίες φιλοξενούνται περίπου 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες.
Θέλησαν να αποκλείσουν προσωρινά την κυκλοφορία στην εθνική οδό, αλλά εμποδίσθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις που τους απώθησαν με χρήση χημικών.
Δείτε βίντεο από την ένταση:
- Παντρεύτηκαν στο Περιστέρι… και η Ρία Ελληνίδου είχε δίπλα στην εκκλησία συναυλία
- Επίθεση στο Μπόνταϊ: Οι οικογένειες των θυμάτων ζητούν έρευνα για την άνοδο του αντισημιτισμού
- Σάκης Ρουβάς: Πήρε αγκαλιά τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του σκίστηκε το παντελόνι
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών

