Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι επιχειρηματίες του τουρισμού για να υποδεχτούν τους πελάτες στα νησιά.

Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι επιχειρηματίες του τουρισμού για να υποδεχτούν τους πελάτες στα νησιά.

Το MEGA κατέγραψε τις προετοιμασίες στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Μήλου, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της τουριστικής σεζόν, παρά την πανδημία.

Όσο πλησιάζει η στιγμή που τα καταλύματα στα νησιά θα ανοίξουν τόσο οι προετοιμασίες αυξάνονται και μπαίνουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

Αν και σημαντικό μέρος της σεζόν χάθηκε οι επαγγελματίες του τουρισμού στο νησί της Μήλου βλέπουν ήδη να υπάρχει ανάκαμψη στις κρατήσεις.

Τα εστιατόρια έχουν ήδη ξεκινήσει να υποδέχονται τις πρώτες παρέες και οι ιδιοκτήτες αισιοδοξούν για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Μήλος είναι ένας ασφαλής προορισμός ο οποίος μπορεί να προσφέρει ποιοτικές διακοπές.

Αποτελεί ιδανικό προορισμό για οποίον θέλει να εξερευνήσει τις ατελείωτες παραλίες και το σεληνιακό τοπίο του νησιού. Το Σαρακίνικο είναι ένα μοναδικό τοπίο το οποίο κόβει την ανάσα.

Με τις πτήσεις να ξεκινούν σύντομα και τους Έλληνες να στηρίζουν την Μήλο ως προορισμό για τις φετινές τους διακοπές ένα μεγάλο τμήμα του τουρισμού φαίνεται να μην έχει χαθεί.

Σε δηλώσεις τους στο MEGA οι επιχειρηματίες του νησιού δηλώνουν, πάντως, αισιόδοξοι. Μάλιστα, ξενοδόχος ανέφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος καθώς οι πρώτες κρατήσεις έχουν ήδη γίνει από Έλληνες πελάτες, ενώ διατηρεί και κρατήσεις από Ισπανία και Ιταλία που δεν έχουν ακυρωθεί.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr