Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένας… killer μένει ελεύθερος από την Ρεάλ

Ένας… killer μένει ελεύθερος από την Ρεάλ

Και όμως η Βασίλισσα αφήνει ελεύθερος τον Κλέμεν Πρέπελιτς, αφού δεν χωράει στο ρόστερ της. Ο πρώτος σκόρερ της ACB αναμένεται να είναι free agent

Ψάχνει κάποιος έναν δεινό σκόρερ; Έναν… εκτελεστή από τα 6,75μ; Εάν λοιπόν ενδιαφέρεται για έναν τέτοιο παίκτη, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να του δώσει τη λύση.

Σίγουρα δεν καταλαβαίνεται τι γράφουμε όμως θα σας εξηγήσουμε απευθείας. Η Βασίλισσα βλέπει ότι δεν υπάρχει λόγος για να κρατήσει τον Κλέμεν Πρέπελιτς και τον αφήνει ελεύθερο. Ο πρώτος σκόρερ της Liga Endesa με 22.3 πόντους κατά μέσο όρο, φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Λάσο αφού ουσιαστικά δεν χωράει στο ρόστερ του!

Ο Σλοβένος ήταν να επιστρέψει στην Μαδρίτη καθώς ο Τζέι Σι Κάρολ ήταν έτοιμος να κρεμάσει την φανέλα του, όμως από την στιγμή που οι δύο πλευρές συμφώνησαν για να ανανέωσαν την συνεργασία τους, ο παίκτης θα μείνει στο… ράφι.

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς υπέγραψε στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Μπανταλόνα και τα ισπανικά δημοσιεύματα τονίζουν ότι θα πάρει την ελευθέρας του.

Οποιος λοιπόν θέλει σούπερ σουτέρ που διαθέτει εμπειρία και όρεξη για να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, να η ευκαιρία του!

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024