Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Σε καθεστώς περιορισμών η Μόσχα μέχρι να βρεθεί εμβόλιο

Κοροναϊός: Σε καθεστώς περιορισμών η Μόσχα μέχρι να βρεθεί εμβόλιο

«Φοβάμαι πως το καθεστώς της αυτοπροστασίας, δηλαδή των υγειονομικών αυτών περιορισμών, θα διαρκέσει για πολύ, έως ότου βρεθεί το εμβόλιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σομπιάνιν

Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω κοροναϊού θα διατηρηθούν στη Μόσχα έως ότου υπάρξει το εμβόλιο, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία-24».

«Φοβάμαι πως το καθεστώς της αυτοπροστασίας, δηλαδή των υγειονομικών αυτών περιορισμών, θα διαρκέσει για πολύ, έως ότου βρεθεί το εμβόλιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σομπιάνιν.

Το υπ. Άμυνας συμμετέχει στην ανάπτυξη εμβολίου

Σημειώνεται πως το εξειδικευμένο ινστιτούτο βιολογικής έρευνας του ρωσικού υπουργείου Άμυνας συμμετέχει στην ανάπτυξη ενός πειραματικού εμβολίου κατά του κοροναϊού, όπως δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού.

Οι κλινικές δοκιμές του πειραματικού εμβολίου έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν έως τα τέλη Ιουλίου, πρόσθεσε ο υπουργός.

Πρόσκληση συμμετοχής στη σύνοδο για το εμβόλιο

Την ίδια στιγμή, το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, έλαβε πρόσκληση από το Ηνωμένο Βασίλειο να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής για το εμβόλιο κατά της νόσου COVID-19 τον Ιούνιο.

«Η (πρόσκληση) ελήφθη μέσω διπλωματικών διαύλων και, μόλις εγκριθεί η απόφαση, θα κάνουμε ανακοίνωση» δήλωσε ο εκπρόσωπος της προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε τι σκέφτεται το Κρεμλίνο για την εκδήλωση και ποιος θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τη Ρωσία εκεί.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024