Συναγερμός σήμανε στην προσφυγική δομή του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης, όταν διαπιστώθηκε ότι ένα παιδί τριών ετών παρουσίασε υψηλό πυρετό και σπασμούς.
Όπως αναφέρει το voria.gr, στη δομή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το μικρό παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική.
Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα κοροναϊού. Στο παιδάκι έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται σήμερα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων