Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θα αποθεώνουν τον Ματιέ για πολλά χρόνια

Θα αποθεώνουν τον Ματιέ για πολλά χρόνια

Ο 35άρης Βαλμπουενά ήταν από τους ηγέτες του Ολυμπιακού και έδειξε πως ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος στην χώρα μας

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έκλεισε ένα χρόνο στον Ολυμπιακό και η επιμονή των ερυθρόλευκων για την απόκτηση του Γάλλου μέσου δικαιώθηκε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.

Η αλήθεια είναι πως οι πειραιώτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να πείσουν τον έμπειρο μέσο να μετακομίσει στον Πειραιά και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών οδήγησαν σε συμφωνία με την υπογραφή συμβολαίου στις 27 Μαΐου του 2019.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε για την απόκτηση του Γάλλου γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο διεθνής μέσος δεν θα έρχονταν στην Ελλάδα για να κάνει «αρπαχτή». Κι αποδείχθηκε ότι ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού είχε δίκιο.

Ο Βαλμπουενά πρόσφερε πολλά στους ερυθρόλευκους και είναι βέβαιο πως ο Γάλλος τίμησε το συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι πειραιώτες.

Έδωσε το 100% και χάρισε στον Ολυμπιακό πολύ μεγάλες επιτυχίες ενώ από την άλλη πλευρά και η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να τον ανταμείψει με την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο.

Η προσφορά του Γάλλου μέσου στον Ολυμπιακό θ’ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα χρόνια που θ’ ακολουθήσουν. Κι όταν ο Ολυμπιακός θα συζητά με παίκτες για την απόκτηση τους, είναι σίγουρο πως οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού θα λένε «μακάρι να μας βγει Βαλμπουενά».

Είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε πως ο διεθνής άσος έγινε ένα με την ομάδα από τις πρώτες κιόλας μέρες της παρουσίας του στους ερυθρόλευκους.

Και τέτοιες μεταγραφές ανεβάζουν το επίπεδο μιας ομάδας καθώς ο πολύπειρος μέσος έκανε την διαφορά για τον Ολυμπιακό καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Όλοι στο μεγάλο λιμάνι θέλουν να δουν τον Βαλμπουενά σε ανάλογα κέφια και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και είναι δεδομένο πως ο Γάλλος θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους.

Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι στον Ολυμπιακό επιθυμούσαν την παραμονή του Βαλμπουενά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τέτοιες μεταγραφές δείχνουν τον δρόμο και είναι βέβαιο πως η συγκεκριμένη κίνηση των ερυθρόλευκων θα είναι σημείο αναφοράς για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινούνται οι ομάδες για την ενίσχυση του δυναμικού τους.

Ο Γάλλος μέσος έδειξε με την ποιότητα του πως όταν υπάρχει διάθεση για δουλειά και σεβασμός στην ομάδα, τα χρόνια δεν μετρούν.

Ο 35άρης Βαλμπουενά ήταν από τους ηγέτες του Ολυμπιακού και έδειξε πως ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος στην χώρα μας. Η μεταγραφή του διεθνούς μέσου είναι ο ορισμός της μεγάλης μεταγραφής. Όχι μόνο λόγω του ονόματος και της καριέρας που είχε «χτίσει» ο διεθνής αλλά κυρίως λόγω της προσφοράς του στην ομάδα του Πειραιά.

Και η αλήθεια είναι πως σ’ αυτό τον ένα χρόνο ο Γάλλος πρόλαβε να δώσει πολλά στους πειραιώτες. Στόχος του να δώσει ακόμα περισσότερα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Αν μη τι άλλο μπορεί να τα καταφέρει.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024