Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόκλιση Μίσιτς στον Ολυμπιακό: «Υπερβολικά καλός για να χάσει τη διαφορά»

Υπόκλιση Μίσιτς στον Ολυμπιακό: «Υπερβολικά καλός για να χάσει τη διαφορά»

Ο Γιόσιπ Μίσιτς μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα και τη μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού, με τον Κροάτη να τονίζει ότι οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ καλοί για να χάσουν τη διαφορά.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, όντας σημείο αναφοράς του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Κροάτης μέσος καθιερώθηκε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ φέτος και ήταν καταλυτικός σημειώνοντας πολύ σημαντικά τέρματα και δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του στη μάχη για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό.

Ο Μίσιτς μίλησε για τη «μάχη» του τίτλου σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση της μεγάλης κροάτικης εφημερίδας «sportske-novosti» και υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό για τη σεζόν που διανύει, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ καλοί για να χάσουν τη διαφορά και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η διαφορά μας αυτή την στιγμή είναι 14 βαθμοί κι ο Ολυμπιακός είναι υπερβολικά καλή ομάδα για να την χάσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας μία μονομαχία με την ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι μεγάλη. Ανησυχώ όμως περισσότερο που θα παίξω σε κενά από κόσμο γήπεδα, με ενθουσιάζει η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού μπροστά σε γεμάτα γήπεδα».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024