Το μοντέλο Άννα Μπεζάν συγκλονίζει μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Τα χρόνια στο ορφανοτροφείο

«Είναι επιβίωση. Πήγα εκεί που με πήγε ο καιρός, δεν είχα και άλλη επιλογή, οπότε ακολούθησα το ένστικτό μου και είμαι εδώ σήμερα. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Έκανα ψυχοθεραπεία μέχρι τα 20 μου, ήταν σίγουρα μια δεκαετία. Εγώ όταν πήγαινα σχολείο με κορόιδευαν τα παιδάκια επειδή έμενα στο ορφανοτροφείο.

https://www.instagram.com/p/CAYI7cHnWXU/

«Έχω φοβερό θυμό με τους γονείς»

Θεωρώ ότι μπορώ να κατανοήσω σχεδόν στο 100% τα προβλήματα των ανθρώπων, ωστόσο, δεν έχω μπορέσει ακόμα να είμαι αντικειμενική σε ότι έχει να κάνει με παιδιά. Έχω μια τεράστια ευαισθησία και ξέρω πως είναι να ζει ένα παιδί δύσκολα και ξέρω και τι λείπει σε ένα παιδί για να βιώνει μια τέτοια κατάσταση. Λείπει αποκλειστικότητα και αγάπη. Έχω φοβερό θυμό με τους γονείς που δεν είναι εκεί.

https://www.instagram.com/p/B-jyIORnKzy/

Όταν άρχισα να έχω προβολή μέσω της τηλεόρασης εμφανίστηκαν στη ζωή μου οι γονείς μου, απαίτησαν πράγματα τα οποία ήταν τρελά και χρειάζεται φοβερό θράσος, αλλά μετά νομίζω εξαφανίστηκαν με το κλείσιμο του τηλεφώνου. Θυμήθηκαν ότι έχουν κόρη, ήταν πολύ άσχημο και τραγικά αστείο», είπε η Άννα Μπεζάν.

Δείτε το στιγμιότυπο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο