Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διέρρευσαν φωτογραφίες με τον Τραμπ να φορά μάσκα για πρώτη φορά

Διέρρευσαν φωτογραφίες με τον Τραμπ να φορά μάσκα για πρώτη φορά

Ο 73χρονος Ρεπουμπλικανός έχει αγνοήσει τις υποδείξεις από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, που προτρέπει τους Αμερικανούς να φορούν μάσκες όταν έρχονται σε στενή επαφή με άλλους, σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κοροναϊού

Μπορεί ο Τραμπ να αποφεύγει σαν… ο διάολος το λιβάνι να φορέσει μάσκα, κάτι που αρνήθηκε μάλιστα να κάνει μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο εργοστάσιο της Ford, ωστόσο φωτογραφίες που τον κατέγραψαν να φοράει μάσκα – για πρώτη φορά δημοσίως – διέρρευσαν και μεταδόθηκαν από αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο 73χρονος Ρεπουμπλικανός έχει αγνοήσει τις υποδείξεις από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, που προτρέπει τους Αμερικανούς να φορούν μάσκες όταν έρχονται σε στενή επαφή με άλλους, σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Ο πρόεδρος της Ford, Μπιλ Φορντ, είπε ότι «ενθάρρυνε τον πρόεδρο Τραμπ να φορέσει μάσκα όταν έφτασε» στο εργοστάσιο, αλλά πρόσθεσε πως «εξαρτάται από αυτόν [αν θα την φορέσει]».

Σύμφωνα με τον Guardian, η εταιρεία ανακοίνωσε αργότερα ότι ο αμερικανός πρόεδρος φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια ιδιωτικής επίδειξης τριών διθέσιων σπορ αυτοκινήτων Ford GT, εικόνες οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, πριν από την επίσκεψη του Τραμπ, η γενική εισαγγελέας του Μίσιγκαν, Ντάνα Νέσελ, είχε προειδοποιήσει ότι η χρήση μάσκας προσώπου ήταν υποχρεωτική στην πολιτεία και εάν ο Τραμπ δεν το έκανε, θα του ζητείτο να μην παρευρεθεί σε κλειστές εγκαταστάσεις.

Η επίμαχη φωτογραφία

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024