Μυστήριο καλύπτει το θάνατο του 24χρονου ποδοσφαιριστή, Τζόρνταν Ντιακασέ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Παρίσι, από αδιευκρίνιστη προς το παρόν αιτία.
Ο άτυχος αμυντικός είχε περάσει από τα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν και από τη β’ ομάδα των πρωταθλητών Γαλλίας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Σο-ντε-Φον και την κροατική Ρουντές.
Από το περασμένο καλοκαίρι, ανήκε στο δυναμικό της Φουριάνι-Αλιάνι, μίας ομάδας που εδρεύει στην Κορσική και μετέχει στο πρωτάθλημα της National 3 (πέμπτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος).
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.