Πέτσας: Κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών – Πότε θα βγει το «λουκέτο» από τα γυμναστήρια
«Αυτή την τη κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών» ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Αυτή την τη κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών» ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με πιθανότερη ημερομηνία ανοίγματος την 1η Ιουνίου.
«Όλες οι προϋποθέσεις συνηγορούν σε αυτό» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ωστόσο, όπως ο ίδιος σημείωσε την τελική απόφαση θα την πάρει την Δευτέρα ο πρωθυπουργός μετά την τελική εισήγηση των λοιμωξιολόγων.
Γυμναστήρια
Όπως ο ίδιος ανέφερε αρχικός σχεδιασμός για τα γυμναστήρια είναι να ανοίξουν στις 29 Ιουνίου όπως είπε ο κ. Παπαθανάσης.
Διαβάστε επίσης: Στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων
Ωστόσο, όπως υπογράμμισε ο κ. Πέτσας, μιλώντας στο Σκάι, θα αξιολογηθεί αν γίνει νωρίτερα αν τα πράγματα εξακολουθήσουν να είναι καλά.
Νησιά και κρούσματα
Ο κ. Πέτσας, επεσήμανε ότι υπάρχει υπάρχει πρόνοια στα νησιά για την εμφάνιση των κρουσμάτων.
Έστίαση
Αναφορικά με τα καταστήματα εστίασης που ανοίγουν την Δευτέρα ο κ Πέτσας ανέφερε ότι θα υπάρξουν όλες οι διευκολύνσεις στους ανοικτούς χώρους χωρίς όμως να εμποδίζεται η κυκλοφορία των πολιτών.
Ανέφερε ακόμη ότι η ύφεση θα είναι βαθιά αλλά κάνεις δεν ξέρει ακόμη τα ποσοστά. Του χρόνου όμως, πρόσθεσε, θα έχουμε ανάπτυξη και γι’ αυτό η Κυβέρνηση στηρίζει τις επιχειρήσεις για να εξασφαλίσει τις θέσεις εργασίας.
- Γεραπετρίτης από Λιβύη: Προχωρήσουμε σε συζητήσεις για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ
- Τροχαία: Πενθήμερο εντατικών ελέγχων στην Αττική – Συνελήφθησαν 20 οδηγοί, οι 10 υπό την επήρεια αλκοόλ
- Ο «συναγερμός» του Μπαρτζώκα και η… Μπαρτσελόνα
- Νίκος Μουτσινάς: Η guest εμφάνισή του στο Έχω παιδιά
- Αχαρνές: Συνελήφθη 25χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας – Το ηχοσύστημα μεγάλης ισχύος στο αυτοκίνητό του
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442