Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την όραση της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την όραση της 34χρονης

Η κοπέλα δίνει μάχη για να μη χάσει το μάτι της, ενώ όσα εξιστορούν αυτόπτες μάρτυρες είναι πράγματι συγκλονιστικά.

Η επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης μια 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα, από μια άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Τα βίντεο από διάφορες κάμερες που έχουν καταγράψει εικόνες από το πρωί της Δευτέρας σαρώνουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών καθώς εκτιμούν πως η μαυροφορεμένη γυναίκα πήγε και το προηγούμενο πρωί στο κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα για να κάνει την πρόβα τζενεράλε πριν περάσει στην τελευταία επιχειρησιακή φάση του σχεδίου της και την επίθεση με βιτριόλι με στόχο την 34χρονη Ιωάννα.

Τι αναζητά η αστυνομία

Όλες τις πληροφορίες για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα αξιολογούν οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τη μαυροφορεμένη γυναίκα που της επιτέθηκε. Η κοπέλα δίνει μάχη για να μη χάσει το μάτι της, ενώ όσα εξιστορούν αυτόπτες μάρτυρες είναι πράγματι συγκλονιστικά.

Τα ίχνη της μαυροφορεμένης γυναίκας με τη χειρουργική μάσκα, που έστησε καρτέρι θανάτου στην 34χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα, ρίχνοντας της βιτριόλι στο πρόσωπο, αναζητά η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα – Καλά διαβασμένη η δράστις

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει το κινητό της 34χρονης, όπου εξετάζεται εάν υπάρχουν απειλητικά μηνύματα, βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αλλά και οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί παράλληλα εκτιμούν ότι το κίνητρο της μαυροντυμένης γυναίκας με το βιτριόλι, είναι προσωπικές διαφορές ή ερωτική αντιζηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 34χρονης στους αστυνομικούς: «δεν ξέρω ποιος μπορεί να μου επιτέθηκε. Ήταν γυναίκα, αλλά δύσκολα θα μπορούσα να την αναγνωρίσω, ήταν άγνωστη και με αιφνιδίασε. Δεν έχω διαφορές με κανέναν ούτε με έχει απειλήσει κανείς».

Οι γιατροί εκτιμούν την πορεία της κατάστασης της υγείας της

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Θριάσιο νοσοκομείο, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας στο κέντρο εγκαυμάτων, όπου παραλήφθηκε αμέσως από γιατρούς οφθαλμιάτρους, καθώς πρώτο μέλημα είναι να σωθεί το αριστερό της μάτι.

Οι γιατροί που την παρακολουθούν είναι αισιόδοξοι παρόλο που το αριστερό της μάτι έχε υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά από την χημική ουσία που έπεσε πάνω του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς οι επόμενες 48ωρες είναι αρκετά σημαντικές ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως το μάτι της νεαρής γυναίκας θα σωθεί αλλά η όρασή της δεν θα είναι η ίδια.

Η άτυχη γυναίκα φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό και τον ώμο.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα της η μητέρα και ο αδερφός της. Σύμφωνα και με μαρτυρίες γειτόνων της στο Μοσχάτο πρόκειται για μια πολύ καλοσυνάτη κοπέλα που δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα σχολιασμού

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024