Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο με δύο μαυροφορεμένες γυναίκες

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με δύο μαυροφορεμένες γυναίκες

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες.

Πρώτο το MEGΑ χθες και σήμερα, έδωσε στη δημοσιότητα, βίντεο – ντοκουμέντα από την τραγική στιγμή το πρωί της Τετάρτη που έμελλε με τόσο άδικο τρόπο να αλλάξει τη ζωή της άτυχης γυναίκας.

Ωστόσο, αυτό που είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα στις αρχές ήταν το γεγονός ότι που πουθενά, εκτός από μια μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, δεν υπήρχε βίντεο με μαυροφορεμένη γυναίκα, που σύμφωνα με της μαρτυρίες ήταν αυτή που εξαπέλυσε την φρικιαστική επίθεση.

Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Οι εξελίξεις της υγείας της 34χρονης – Μάχη για να σωθεί το μάτι της

Βίντεο με δύο μαυροφορεμένες γυναίκες

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως αλλάζει, αφού εικόνες από κάμερα διπλανού καταστήματος, έχουν καταγράψει δύο γυναίκες με μαύρα ρούχα. Μάλιστα, στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ANT1, φαίνεται αρχικά 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία. Στη συνέχεια φαίνονται ακόμη δύο άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, πρόκειται για δύο μαυροφορεμένες γυναίκες.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι πρόκειται για τη γυναίκα που εξαπέλυσε την επίθεση, αλλά ούτε ότι υπήρχαν παραπάνω από μια γυναίκα που επιτέθηκε στην άτυχη 34χρονη.

Σύμφωνα με τις αρχές, όλα τα σενάρια ερευνώνται ακόμα.

Δείτε επίσης: «Η επίθεση με βιτριόλι είναι μορφή ακρωτηριασμού» – Συγκλονιστική περιγραφή πλαστικού χειρουργού

Μίλησε ξανά η 34χρονη

Ακόμα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το θύμα της επίθεσης μίλησε εκ νέου στους αστυνομικούς και επανέλαβε πως δεν αναγνώρισε σε καμία περίπτωση το πρόσωπο κάποιας γνωστής της.

Επίσης τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί πως κάποιος θα είχε τόσο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα μαζί της ώστε να κάνει κάτι τέτοιο.

Σημειώνεται πως οι Αρχές τονίζουν πως η γυναίκα δεν είναι καν έτοιμη ψυχολογικά να μιλήσει…

Οι πρώτες στιγμές μετά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Νωρίτερα, σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, φαίνεται η στιγμή της επίθεσης με καυστικό υγρό στην άτυχη 34χρονη γυναίκα.

Η κάμερα που κατέγραψε τις εικόνες βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη γυναίκα.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή, όπου μετά την επίθεση, η 34χρονη κοπέλα φέροντας εγκαύματα από το καυστικό υγρό, βγαίνει τρέχοντας από την πολυκατοικία για να πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το φαρμακείο.

Τρέχοντας και ουρλιάζοντας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η 34χρονη βγαίνει στον δρόμο και πηγαίνει για να αναζητήσει βοήθεια.

Στο βίντεο δεν εμφανίζεται η δράστις.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024