Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Καλά διαβασμένη η δράστις - Τα «καυτά» ερωτήματα των αρχών

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Καλά διαβασμένη η δράστις – Τα «καυτά» ερωτήματα των αρχών

Καλά διαβασμένη φαίνεται πως ήταν η δράστις της φρικιαστικής επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όπως προκύπτει από τις έρευνες των Αρχών, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη

Καλά διαβασμένη φαίνεται πως ήταν η δράστις της φρικιαστικής επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όπως προκύπτει από τις έρευνες των Αρχών, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ωστόσο, ακόμα τα ερωτήματα για την εν λόγω πράξη κατά της 34χρονης είναι πάρα πολλά. Σε αυτά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, μέσα από το MEGA ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αναφορικά με τις έρευνες των αρχών ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε πως «θεωρούν ότι σχετίζεται με τον χώρο το συγκεκριμένο η γυναίκα αυτή. Γιατί φαίνεται πως ήξερε πώς να κινηθεί. Το είχε σκεφτεί όλο αυτό».

Από την άλλη πλευρά, όπως τόνισε «ακόμη αναζητούν ποιες ήταν οι κινήσεις της γυναίκας, πώς μπήκε και πώς διέφυγε. Υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι μια μαυροφορεμένη γυναίκα βγήκε και ρώτησε προς τα πού κατευθύνθηκε η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση. Δεν έχει βρεθεί το δοχείο με το καυστικό υγρό. Δεν το άφησε πίσω της».

Αναφορικά με τα ερωτήματα, σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ., όπως γιατί έγινε στο γραφείο της άτυχης γυναίκας η επίθεση, όπου η κοπέλα εμφανιζόταν σταθερές ώρες, και όχι στο σπίτι της ή κάπου αλλού, που ίσως να είχε και λιγότερο κόσμο.

«Τα γραφεία της εταιρίας άνοιξαν στις 18 Μαΐου. Άλλο ερώτημα είναι το γιατί το έκαναν με κόσμο και όχι σε κάποιο απόμερο μέρος», σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Τέλος, αναφορικά με το πού στρέφονται οι έρευνες, «οι αστυνομικοί έχουν πληροφορηθεί και για κάποιες προστριβές της 34χρονης πριν χρόνια και ψάχνουν να δουν από μαρτυρίες από το προσωπικό της περιβάλλον τι έχει συμβεί» κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024