Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωλίγκα: «Στις 25/05 η απόφαση, σκέψεις για 20-24 ομάδες την επόμενη σεζόν»

Ευρωλίγκα: «Στις 25/05 η απόφαση, σκέψεις για 20-24 ομάδες την επόμενη σεζόν»

Σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα η τελική απόφαση της διοργάνωσης αναμένεται να παρθεί στις 25 του Μάη, ενώ είναι υπαρκτό το σενάριο της διακοπής της.

Ακόμα τα πάντα είναι στον αέρα αναφορικά με την φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει την ανησυχία όλων με τον Τζόρντι Μπερτομέου να έχει τονίσει πως θα ανακοινώσει το προσεχές διάστημα τις τελικές αποφάσεις για την εξέλιξη ή μη της σεζόν

Οι ομάδες τηρούν στάση αναμονής περιμένοντας να μάθουν αν θα μπουν και πάλι στα παρκέ, ή μπορούν να προχωρήσουν από τώρα στο σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από την άλλη όμως πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο περί οριστικής διακοπής της λίγκας για φέτος. Μάλιστα σερβική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως αυτό είναι πιο κοντά από ποτέ.

Σύμφωνα με την «Nova.rs» τα κλαμπ και οι παίκτες δεν νιώθουν έτοιμοι για την φετινή σεζόν και γίνονται σκέψεις ακόμα και για την επιστροφή στη νέα σεζόν σε μια κατάσταση που θυμίζει πολύ από το παρελθόν της διοργάνωσης.

Οπως τονίζει το ρεπορτάζ από την Σερβία υπάρχουν σκέψεις να δημιουργηθούν, μόνο για την επόμενη χρονιά, δύο όμιλοι με 10 ή 12 ομάδες ο καθένας, δηλαδή συνολικά να φτάσουμε ακόμα και τις 24 την σεζόν 2020/21.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024