Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Νάντια Γιαννακοπούλου απαντά για τα... «γαλλικά» κατά της Νίκης Κεραμέως

Η Νάντια Γιαννακοπούλου απαντά για τα… «γαλλικά» κατά της Νίκης Κεραμέως

Εξήγηση για τα... «γαλλικά», τα οποία άθελά της μοιράστηκε με ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τη Βουλή, έδωσε  η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου

Εξήγηση για τα… «γαλλικά», τα οποία άθελά της μοιράστηκε με ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τη Βουλή, έδωσε  η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η κ. Γιαννακοπούλου εξήγησε πως εξέφρασε με ανθρώπινο εκνευρισμό την αντίθεσή της σε ρυθμίσεις της κ. Κεραμέως «που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο».

«Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία: οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά» γράφει μεταξύ άλλων η κ. Γιαννακοπούλου.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Τι συνέβη

Αφού νωρίτερα είχε απευθυνθεί στη Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας το ντύσιμο της πρώην υπουργού της ΝΔ και λέγοντας ότι «για μένα λένε ότι θα πάρω μετεγγραφή στη ΝΔ. Εσάς όμως βλέπω πασόκα. Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας», σειρά πήρε στη συνέχεια η Νίκη Κεραμέως η οποία άκουσε τα «γαλλικά» της κας Γιαννακοπούλου.

Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στη βουλή η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ συνομιλούσε στο τηλέφωνο και ακούγεται κάποια στιγμή να λέει εκνευρισμένη:

«Τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω», για να γίνει αντιληπτό στη συνέχεια ότι αναφερόταν στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024