Κοροναϊός : Κρίση στην ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων
Ο κοροναϊός οδηγεί σε κρίση την βιομηχανία τροφίμων στην Ευρώπη
Σε ολόκληρη την Ευρώπη, μεγάλο μέρος της βιομηχανίας τροφίμων και αγροτικών προϊόντων έχει πληγεί σοβαρά από την πανδημία Covid-19.
Οι μισοί από τους αλιείς στην Ολλανδία έχουν σταματήσει να βγαίνουν στη θάλασσα. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τιμή του φρέσκου ψαριού έχει μειωθεί λόγω μειωμένης ζήτησης.
Στη Γαλλία, 1.500 τόνοι τυριού υψηλής ποιότητας πετάχτηκαν την περασμένη εβδομάδα επειδή οι παραγωγοί δεν μπορούν να το πουλήσουν.
Και πολλές από τις αποθήκες που αποθηκεύουν φρέσκο φαγητό σε όλη την Ευρώπη φτάνουν πλέον στο ανώτατο όριο χωρητικότητας.
Το BBC έχει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
- Δήμος Σερβίων: Πράσινο φως για τα μάρμαρα Τρανοβάλτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442