Αρης: Εστειλε στον Γεραπετρίτη τον φάκελο
Οι Κίτρινοι έστειλαν στον Υφυπουργό Επικρατείας τον φάκελο για την τιμωρία της FIFA.
Στα χέρια του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, βρίσκεται ο φάκελος του Αρη για την τιμωρία της FIFA.
Οι Κίτρινοι την Δευτέρα (18/5) διαβίβασαν στον Γιώργο Γεραπετρίτη όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν ότι η νέα ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά και ως εκ τούτου δεν πρέπει να ισχύσει η τιμωρία. Αλλωστε, οι δύο ΠΑΕ, πρώην και νυν, έχουν διαφορετικό ΑΦΜ.
Η κυβέρνηση, μέσω του Υπουργού Επικρατείας, έχει εκφράσει την επιθυμία της να βοηθήσει τον Αρη και αναμένεται να θέσει το θέμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη συνάντηση που θα έχει με τους αρμόδιους φορείς της FIFA.
O Γιώργος Γεραπετρίτης θα προσπαθήσει να εντάξει το θέμα του Αρη στο μνημόνιο που θα υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση με την FIFA, με στόχο να λυθεί μια και καλή το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει.
- «Ψάχνει… μπαμ με τον Οκέκε η Χάποελ του Ιτούδη» (pic)
- Κένι: «Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό»
- Ποια είναι η νέα ομάδα του 40χρονου Χουλκ…
- Τρομερή Μαρία Στρατουδάκη: Δύο χάλκινα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών εφήβων νεανίδων
- Κοστιούκ: Θρίαμβος με πολιτικό βάρος στη Μαδρίτη και παγωμένη ατμόσφαιρα στον τελικό με την Αντρέεβα
- «Η φωνή του ταυτίστηκε με τον Θρύλο» – Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Στάθη Γαβάκη
- «Οι Μπλέιζερς ετοιμάζουν trade για τον Αντετοκούνμπο»
- Τα δεδομένα για τον Κίναν Έβανς: Τι ισχύει με το συμβόλαιο και την αποκατάσταση του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442