Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενισχύθηκε με τον Ταλίμπ Ζάνα η Χαποέλ Τελ Αβίβ

Ενισχύθηκε με τον Ταλίμπ Ζάνα η Χαποέλ Τελ Αβίβ

Ο Νιγηριανός σέντερ, Ζάνα, θα γεμίσει τη ρακέτα της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη. «Ψηλώνει» η Χαποέλ Τελ Αβίβ στο ισραηλινό πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ, ξεκινά και πάλι μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, οι ομάδες παλεύουν για να εμφανίσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, τηρουμένων των αναλογιών, γνωρίζοντας ότι οι παίκτες προέρχονται από μακρά περίοδο αποχής κι ως εκ τούτου δεν θα είναι στο υψηλότερο σημείο φόρμας.

Αυτή η περίοδος, όμως, θα λειτουργήσει κι ως δείγμα γραφής για την επόμενη χρονιά και σ’ αυτό το πλαίσιο η Χαποέλ Τελ Αβίβ προχώρησε στην απόκτηση του Ταλίμπ Ζάνα.

Πρόκειται για έναν 29χρονο σέντερ από τη Νιγηρία, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην τουρκική Αφιόν, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει στο Ισραήλ στη Νες Ζιόνα.

Με 13.6 πόντους κι 9 ριμπάουντ στην Τουρκία, έπεισε τον Γιάννη Καστρίτη, ότι μπορεί να του γεμίσει τη ρακέτα, καθώς είναι ένας παίκτης, ο οποίος στηρίζεται στο αθλητικό του παιχνίδι, όντας… μακρύς για τα 2μ06, που είναι το ύψος του.

Ο Έλληνας τεχνικός προχωρά στον σχεδιασμό του, υλοποιώντας το πλάνο, που σε κάθε περίπτωση δυσκόλεψε, λόγω της πανδημίας.

Κι η Χαποέλ μπορεί να αξιοποιήσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, ως εισαγωγή στη φιλοσοφία για την επόμενη σεζόν, όμως δεν παύει να (θέλει να) είναι ανταγωνιστική.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024