Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πάρμα: Με τα δεδομένα προ κοροναϊού ανοίγει η εστίαση
«Η απόσταση ήταν αρχικά δύο μέτρα, ξαφνικά έγινε 1 μέτρο. Επανερχόμαστε στη νορμάλ κατάσταση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές».
Spotlight
-
Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας - Αυτή είναι η ιστορία των Milli Vanilli
-
Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή της ανατροπής της μπετονιέρας στο Χαϊδάρι
-
Πάσχα με μειωμένες δαπάνες – Αλλάζουν συνήθειες οι Έλληνες εξαιτίας της ακρίβειας
-
Kαρχαρίας επιτέθηκε και δάγκωσε 16χρονο που τον ψάρεψε, όταν πήγε να τον βγάλει φωτογραφία
Για τα στάδια επανεκκίνησης της εστίασης στην πολύπαθη Ιταλία, μίλησε στο MEGA ο Ζαχαρίας Κρυπωτός, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πάρμα.
Ο Έλληνας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πάρμα της Ιταλίας μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για τον τρόπο επαναλειτουργίας της εστίασης, τονίζοντας ότι τα δεδομένα μοιάζουν με εκείνα προ κοροναϊού, εκφράζοντας αμφιβολίες για τον τρόπο που γίνεται, «δεν ξέρω αν είναι ασφαλές», είπε.
«Αρχικά είχαν αποφασίσει ότι η εστία θα ξεκινήσει 1η Ιούνη, η απόφαση ήρθε πίσω δύο εβδομάδες, τώρα αποφασίστηκε να ανοίξουν 18 Μάη, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα νόμος του κράτους, οι οδηγίες.
Η απόσταση ήταν αρχικά δύο μέτρα, ξαφνικά έγινε 1 μέτρο. Επανερχόμαστε στη νορμάλ κατάσταση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές.
Στην αρχή λέγαμε για 4 τ.μ. ανά άτομο, και τώρα είμαστε σχεδόν, όπως πριν. Έχω πάρει δικά μου μέτρα πιο αυστηρά από ότι αυτά της κυβέρνησης».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις