Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στο Λουτράκι : Τι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών

Τραγωδία στο Λουτράκι : Τι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα προσδιορίσουν επακριβώς τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μέσα σε τούνελ στην περιοχή Καρμπουνάρι του Λουτρακίου

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα προσδιορίσουν επακριβώς τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μέσα σε τούνελ στην περιοχή Καρμπουνάρι του Λουτρακίου.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής Ναυπλίου – Καλαμάτας, Νίκος Κωτακίδης, ενώ, όπως πρόσθεσε, «ο χρόνος έκδοσης των αποτελεσμάτων εξαρτάται από τον φόρτο εργασίας των εργαστηρίων».

Σχετικά με τα πρώτα στοιχεία από την μακροσκοπική εξέταση, ο Νίκος Κωτακίδης είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «έχουμε στοιχεία ασφυκτικού θανάτου, τα οποία, όμως, θα αποδειχθούν μετά την διενέργεια των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς και από τα στοιχεία της προανάκρισης». Επίσης, ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι «δεν είδα κακώσεις, οι οποίες μπορεί να προβληματίσουν».

Αυτοψία του MEGA στη «φονική» σπηλιά

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο σημείο, πραγματοποιώντας αυτοψία.

Η σπηλιά μοιάζει με παγίδα θανάτου. Μέσα σε αυτή η ορατότητα είναι περιορισμένη, ενώ τα επίπεδα οξυγόνου χαμηλά.

Η ταυτότητα των θυμάτων

Τα τέσσερα θύματα ήταν κάτοικοι Λουτρακίου και ένας κάτοικος Ισθμίας.

Όπως μεταδίδει το loutraki365.gr, πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη ξενώνα ηλικιωμένων, το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι, ηλικίας 49 ετών κάτοικο Λουτρακίου, έναν συνταξιούχο ηλικίας 70 ετών κάτοικο Λουτρακίου, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση κοντά στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στο Λουτράκι, κάτοικο Λουτρακίου, και έναν υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων ηλικίας 38 ετών, κάτοικο Ισθμίας.

Το χρονικό της τραγωδίας

O συναγερμός σήμανε στις 2 τα ξημερώματα στο Λουτράκι, όταν μια γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία για τέσσερα άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε χαράδρα σπηλαίου. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η γυναίκα που ειδοποίησε, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων.

Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών. Για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024