Ο Αμβρόσιος εύχεται... καλή μετάνοια στον πρωθυπουργό, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και την υπουργό Παιδείας.

Με τους πάντες και τα πάντα α έχει βάλει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος, καθώς επιμένει για τον αφορισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χαρδαλιά και της Νίκης Κεραμέως.

Μάλιστα, δεν διστάσει να αδειάσει και την Ιερά Σύνοδο, υποστηρίζοντας ότι η Ιεραρχία «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου».

Επιμένει στον αφορισμό

«Δυστυχώς το κακό δεν απεφεύχθη. Ο αφορισμός έγινε» αναφέρει ο Αμβρόσιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του ιστότοπο.

««Το σφάλλειν ανθρώπινον, το εμμένειν σατανικόν», έλεγαν οι σοφοί άνθρωποι σε άλλες εποχές! Δυστυχώς όμως στην εποχή μας βλέπουμε την αλλοίωση των χαρακτήρων! Τα ηγετικα Πρόσωπα της Κοινωνίας σήμερα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τά λάθη τους! Οπότε ο πέλεκυς, ως παιδαγωγικό μέσο, καθίσταται αναγκαίος!», επισημαίνει.

Τονίζει ότι έκανε αυτήν την κίνηση αφορισμού των κυβερνώντων «από αγάπη προς τον Χριστό, που ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ! Και από χριστιανική αγάπη τόσο προς την Κυρία Υπουργό, όσο και προς τα άλλα δύο Μέλη της Κυβερνήσεως, ήτοι τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ασεβέστατο Υπουργό κ. Χαρδαλιά».

«Η Ιεραρχία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου»

Ο κ. Αμβρόσιος λέει ότι η ενέργεια αυτή έχει σκοπό να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά.

Χαρακτηριστικά υποστηρίζει ότι «η Ιεραρχία κοιμάται τον ύπνον του δικαίου. Η ενέργειά μας ασφαλώς και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα! Είναι και αυτός ένας από τους στόχους μας! Διότι, ενώ η Ορθοδοξία μας αλλοιώνεται και παραχαράσσεται, δυστυχώς η Ιεραρχία μας «κοιμάται τον ύπνον του δικαίου»!!!! Μακάρι η τολμηρή αυτή ενέργειά μας να αφυπνήσει τις συνειδήσεις των Αδελφών μας Αρχιερέων πρός δόξαν Κυρίου».

Τέλος, ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων εύχεται… καλή μετάνοια στον πρωθυπουργό, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και την υπουργό Παιδείας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr