Στο πρωτόκολλο υγιεινής που δόθηκε στις γερμανικές ομάδες απαγορεύονται, μεταξύ άλλων, οι χειραψίες.
Έτσι, στο Καρλσρούη-Ντάρμσταντ, για τη δεύτερη κατηγορία, οι διαιτητές βρήκαν ένα διαφορετικό τρόπο για χαιρετισμό.
Επιστράτευσαν τα πόδια τους για να χαιρετήσουν ο ένας τον άλλον, αλλά και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με την εικόνα να είναι μοναδική και να δείχνει ακόμη μια φορά ότι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει μετά τον κοροναϊό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.