Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bundesliga : Γράφτηκε ιστορία με την 4η και την 5η αλλαγή

Bundesliga : Γράφτηκε ιστορία με την 4η και την 5η αλλαγή

Στην Bundesliga γράφτηκε ιστορία με την επιστροφή στη δράση, καθώς σε κάποια από τα παιχνίδια έγιναν και οι 5 αλλαγές που δικαιούνται πλέον οι ομάδες

Με την επανέναρξη της Bundesliga έγινε χρήση του νέου κανονισμού σε επίσημους ποδοσφαιρικούς αγώνες, που επιτρέπει σε έναν προπονητή να κάνει μέχρι και πέντε αλλαγές σε ένα 90λεπτο.

Την αρχή έκανε ο προπονητής της Πάντερμπορν, Στέφεν Μπάουγκαρτ, ο οποίος στο 73ο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ζολίνσκι και Σαμπίρι, που αποτέλεσαν την τρίτη και τέταρτη αλλαγή της ομάδας του αντίστοιχα.

Η Πάντερμπορν δεν έμεινε μάλιστα στις τέσσερις αλλαγές, αφού στο 88′ προχώρησε και σε αντικατάσταση πέμπτου βασικού παίκτη της, ενώ το ίδιο έκανε και η Σάλκε.

Το βράδυ του Σαββάτου είχαμε πάντως και το ματς που ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα σε αριθμό αλλαγών, με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ να κάνουν από πέντε αλλαγές η καθεμία.

Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ (1-2): Η Άουγκσμπουργκ έκανε στο 87′ μαζί την 3η και την 4η αλλαγή, ενώ στο ίδιο λεπτό η Βόλφσμπουργκ έκανε την 3η αλλαγή της, χωρίς να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα που είχε για έξτρα αλλαγές.

Ντόρτμουντ – Σάλκε (4-0): Η Ντόρτμουντ έκανε στο 87′ την τρίτη και την τέταρτη αλλαγή, ενώ η Σάλκε έκανε και τις πέντε. Οι βασιλικοί μπλε προχώρησαν στην 4η αλλαγή στο 76′ και στην πέμπτη στο 87′.

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν (0-0): Η Φορτούνα προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές, η τελευταία στο 79′. Στον αντίποδα η Πάντερμπορν έκανε και τις πέντε, με την τελευταία είσοδο παίκτη της στον αγωνιστικό χώρο να καταγράφεται στο 88′.

Χόφενχαϊμ – Χέρτα (0-3): Η Χόφενχαϊμ έκανε 4η αλλαγή στις καθυστερήσεις, ενώ η Σάλκε έκανε 4η αλλαγή στο 87′ και 5η στον έξτρα χρόνο.

Λιψία – Φράιμπουργκ (1-1): Αν και καιγόταν για την ανατροπή, η Λιψία έμεινε στις τρεις αλλαγές, με τη Φράιμπουργκ να κάνει 4η στις καθυστερήσεις.

Άιντραχτ – Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ (1-3): Οι δύο ομάδες έγραψαν ιστορία, αφού μαζί έκαναν 10 αλλαγές. Οι γηπεδούχοι έκαναν την 5η αλλαγή στο 83′, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν διπλή αλλαγή στις καθυστερήσεις, που ήταν η 4η και η 5η τους στο ματς.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024