Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέλιsses: Συγκινητικές στιγμές και εκλεκτοί καλεσμένοι στη συναυλία στο MEGA

Μέλιsses: Συγκινητικές στιγμές και εκλεκτοί καλεσμένοι στη συναυλία στο MEGA

Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι χιλιάδες τηλεθεατές της συναυλίας του συγκροτήματος Μέλιsses στο MEGA το βράδυ της Παρασκευής

Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι χιλιάδες τηλεθεατές της συναυλίας του συγκροτήματος Μέλιsses στο MEGA το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Χρήστος Μάστορας, frontman της μπάντας έδειξε από τα πρώτα λεπτά την χαλαρή του διάθεση αλλά και το κέφι για αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Μαζί του στο στούντιο εμφανίστηκαν μεγάλοι ερμηνευτές του λαϊκού τραγουδιού και όλοι μαζί ένωσαν τις φωνές για τους πολίτες που ακόμα ζουν δύσκολες στιγμές.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Καίτη Γαρμπή χάρισαν στους τηλεθεατές μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική σκηνή παρέα με τον Χρήστο Μάστορα.

Οι πιο συγκινητικές της βραδιές ήταν όμως η συνομιλία που είχε ο Μάστορας με δύο καλούς του φίλους σου. Με την Ρίτα Γουλίτσον αλλά και τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο ερμηνευτής έχει να βρεθεί πάνω από δύο μήνες με τους φίλους του και το στούντιο ήταν η κατάλληλη αφορμή για να τους αφιερώσει αγαπημένα τους τραγούδια.

«Οι Έλληνες ήταν πάντα δυνατοί»

Στην παρέα των «Μελισσών» βρέθηκε διαδικτυακά, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, η διάσημη παραγωγός του Χόλιγουντ και ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής, Ρίτα Γουίλσον.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, σημειώνοντας: «χρησιμοποίησα αυτόν τον χρόνο για να γίνω δημιουργική. Επίσης κάνω πράγματα για αν βοηθήσω άλλους ανθρώπους. Νομίζω ότι βγήκε και κάτι θετικό από αυτό».

Η Ρίτα Γουίλσον είπε ότι είναι στεναχωρημένη που δεν κατάφερε να κάνει τη συναυλία που είχε προγραμματίσει με τις Μέλιsses, αλλά θα το επιχειρήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αναφερόμενη στην εικόνα της χώρας στις ΗΠΑ σχετικά με τον κορoναϊό, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ τόνισε πως η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα για τις προσπάθειες που έχει κάνει να κρατήσει χαμηλό τον αριθμό των θυμάτων.

Κλείνοντας, και ούσα κρούσμα του κορoναϊού η ίδια, έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

«Οι Έλληνες έχουν ανταποκριθεί στις δυσκολίες. Ήταν πάντα δυνατοί και έχουν αντέξει τα πάντα και το κάνουν με χάρη και χωρίς να ζητούν την προσοχή. Αυτό που θέλω να πω είναι να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε».

Πετρούνιας: Του χρόνου θα είμαστε πιο έτοιμοι

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε διαδικτυακά με τον Χρήστο Μάστορα, για την προετοιμασία του για τους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες, την δική του καραντίνα και οι δύο τους… επισημοποίησαν την κουμπαριά τους.

«Δύο γεμάτους μήνες», έκαναν να τα πουν Χρήστος Μάστορας και Λευτέρης Πετρούνιας. Ήταν πριν την καραντίνα όταν ο Έλληνας Ολυμπιονίκης προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι δυό τους συναντήθηκαν διαδικτυακά στο MEGA. «Είχα αυτοπεποίθηση γιατί έφτασα στο 100%, και γνωρίζω πως είναι αρκετό για να κερδίσω. Οι Ο.Α. αναβλήθηκαν αλλά δεν πειράζει, του χρόνου θα είμαστε πιο έτοιμοι», τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Όλος ο κόσμος με αυτό το μαγικό αριθμό που λέγεται 6 και το έριξε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ελπίζω όλοι οι Έλληνες να το κρατήσουν χωρίς την καραντίνα, για να συνεχίζουν να αθλούνται»

Όσο για τη δική του καραντίνα; «Είχα την μοναδική ευκαιρία να ζήσω ανεπανάληπτες στιγμές με την μπέμπα», ανέφερε για την κόρη του, νονός της οποίας θα γίνει ο Χρ. Μάστορας.

«Ελπίζουμε πως το λαδάκι θα φέρει την τύχη και το ταλέντο, ελπίζω να πάρει το ταλέντο που έχεις στο τραγούδι σε οποιονδήποτε τομέα»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024