
Ζωή Δημητράκου και Ιωάννα Μπέλλα κάνουν «Γυμναστική… από σπίτι» στο Mega
Την Δευτέρα 18 Μαΐου η Ιωάννα Μπέλλα μας αποκαλύπτει τα μυστικά ευεξίας της και κάνει προπόνηση με την Ζωή Δημητράκου.
To καθημερινό μας ραντεβού με τη Ζωή Δημητράκου παραμένει σταθερό και η «Γυμναστική…από σπίτι» γίνεται ακόμα καλύτερη παρέα με τρία όμορφα κορίτσια.
- Την Δευτέρα 18 Μαΐου η Ιωάννα Μπέλλα μας αποκαλύπτει τα μυστικά ευεξίας της και κάνει προπόνηση με την Ζωή Δημητράκου.
- Την Πέμπτη 21 Μαΐου η Σοφία Χαρμαντά κάνει τη δική της αθλητική εμφάνιση και με την καθοδήγηση της αγαπημένης γυμνάστριας μπαίνει…σε πρόγραμμα.
- Την Δευτέρα 25 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα δείχνει πόσο σε φόρμα είναι για το καλοκαίρι, με την Ζωή να της δίνει περισσότερες συμβουλές ευεξίας και καλής διάθεσης.
Η παρέα θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα.
Γιατί η «Γυμναστική…από σπίτι» είναι ωραία και με παρέα
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ…ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ έως και ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11:20 στο MEGA
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»


