Οι περισσότεροι διατηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Τις κοντινές οργανωμένες παραλίες (κυρίως στην Επανομή) διάλεξαν οι Θεσσαλονικείς για να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες και να χαρούν την έξοδο μετά την καραντίνα.

Η κίνηση στις εξόδους της πόλης προς τις παραλίες ήταν αυξημένη από το πρωί ενώ στο κέντρο της πόλης ελάχιστη και η εικόνα θυμίζει περισσότερο Σάββατο του Αυγούστου.

Η εικόνα από τις παραλίες που άνοιξαν δείχνει ότι τηρούνται οι όροι ασφαλείας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Πλημμύρισε» σήμερα από κόσμο η παραλία του Σταυρού

«Πλημμύρισε» σήμερα από κόσμο η παραλία του Σταυρού, καθώς σύμφωνα με το grtimes.gr εκατοντάδες Θεσσαλονικείς έσπευσαν στην γνωστή παραλία του Δήμου Βόλβης για να απολαύσουν τη θάλασσα εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Με την απαγόρευση των μετακινήσεων εκτός νομού να παραμένουν σε ισχύ, χιλιάδες είναι οι Θεσσαλονικείς που απέδρασαν σε κοντινές παραλίες, για να πάρουν ανάσες δροσιάς αλλά και να… ξεφύγουν λίγο εκτός σπιτιού μετά τη δίμηνη καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του καύσωνα αποφασίστηκε από σήμερα να ανοίξουν 515 οργανωμένες παραλίες, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός σε ελεύθερες παραλίες, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών λόγω κοροναϊού.

Γέμισαν οι παραλίες και στον Ποταμό της Επανομής

Το δρόμο προς τις κοντινές παραλίες πήραν σήμερα οι Θεσσαλονικείς, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες.

Οι βουτιές και αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν σε θάλασσες του νομού, καθώς ακόμα ισχύει η απαγόρευση για μετακινήσεις εκτός τόπου κατοικίας.

Από νωρίς το πρωί σύμφωνα με το voria.gr γέμισε η παραλία στον Ποταμό της Επανομής. Οι πολίτες στις περισσότερες περιπτώσεις τηρούσαν τις αποστάσεις, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr