Άλλα τρία θετικά δείγματα κοροναϊού εντοπίστηκαν στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, μετά την εξέταση των δειγμάτων που πήραν οι ειδικοί του ΕΟΔΥ.
Τόσο από αυτά τα τρία αλλά και τα εναπομείναντα άτομα που δεν είχαν μεταφερθεί στην Αρωγή, θα μεταφερθούν όλα σύντομα εντός του χώρου, με εξαίρεση δύο άτομα που αποτελούν ειδικές περιπτώσεις.
Χθες το βράδυ προηγήθηκε η μεταφορά άλλων 28 ατόμων από τον οικισμό Ρομά της Ν. Σμύρνης οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί, στην Αρωγή.
Νωρίτερα είχαν προηγηθεί επεισόδια στην περιοχή όταν οι 28 αρνήθηκαν να μεταφερθούν σε ειδική δομή αμφισβητώντας την εγκυρότητα των τεστ.
Οι Ρομά άναψαν φωτιές, άρχισαν να καίνε λάστιχα και σκουπίδια και απέκλεισαν τον κεντρικό δρόμο του οικισμού της Νέας Σμύρνης.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων