Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πράσινο φως» στο Σπα για τη διεξαγωγή του Grand Prix χωρίς κόσμο

«Πράσινο φως» στο Σπα για τη διεξαγωγή του Grand Prix χωρίς κόσμο

Το βελγικό γκραν πρι της Formula 1, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το τέλος Αυγούστου, μπορεί να διεξαχθεί χωρίς θεατές, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές

Το Grand Prix του Σπα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το τέλος Αυγούστου, αλλά απειλείται από την πανδημία του κορωνοϊού, μπορεί να διεξαχθεί χωρίς θεατές, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Η «αυλαία» της σεζόν για το 2020 δεν έχει ανοίξει ακόμη, με τρεις αγώνες να έχουν ματαιωθεί και άλλους επτά να έχουν αναβληθεί, αλλά οι υπεύθυνοι της Formula 1 σχεδιάζουν η νέα χρονιά να αρχίσει τον Ιούλιο με δύο GP χωρίς θεατές στην Αυστρία.

Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση δεν μπορεί να λάβει χώρα πριν τις 30 Ιουνίου, αλλά οι αθλητικοί σύλλογοι μπορούν από τις 18 Μαΐου να επιστρέψουν στις προπονήσεις, με την παρουσία ενός προπονητή και με όχι περισσότερα από 20 άτομα παρόντα.

«Το βελγικό γκραν πρι μπορεί να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και όλη η προηγούμενη αναγκαία προετοιμασία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφέρεια της Βαλλονίας. Στο μεταξύ, στην ιστοσελίδα της πίστας του Σπα αναφέρεται ότι οι υπεύθυνοι του σιρκουί έχουν επιβάλει μέτρα υγείας και πρόληψης, στο πλαίσιο της συμμόρφωσής τους με τις οδηγίες προστασίας από τον COVID-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Formula 1 δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμη κάποιο αναθεωρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα, την ώρα που οι άνθρωποι της Liberty Media, η οποία είναι κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος, στοχεύουν σε ένα καλαντάρι 15-18 αγώνων, το οποίο θα «τρέξει» έως τον Δεκέμβριο και ενδεχομένως ακόμη και τον Ιανουάριο. Στο αρχικό αγωνιστικό πρόγραμμα, το βελγικό GP ήταν προγραμματισμένο για τις 30 Αυγούστου.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024