Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Κανάκης: «Είχα ελάχιστους φίλους από την τηλεόραση»

Αντώνης Κανάκης: «Είχα ελάχιστους φίλους από την τηλεόραση»

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε όλα όσα έχει μετανιώσει, αλλά και τις σχέσεις του με άλλους παρουσιαστές

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε όλα όσα έχει μετανιώσει, αλλά και τις σχέσεις του με άλλους παρουσιαστές.

View this post on Instagram

He's the best tho 😎🏆✌🏼#antoniskanakis

A post shared by Ioanna Gregoriades (@myinstaplayground) on

Όλα αυτά τα χρόνια έχεις μετανιώσει για κάτι;

«Νομίζω ότι για τα σημαντικά της ζωής δεν έχω μετανιώσει για κάτι ιδιαίτερα. Συνήθως πιάνω τον εαυτό μου να μετανιώνει για ασήμαντα πράγματα και τα περισσότερα από αυτά μάλλον έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά μου. Για παράδειγμα, για τις ελάχιστες φορές που ασχολήθηκα έστω και λίγο με πράγματα ή πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν άξιζε ή κάποιες επιλογές που αποδείχτηκαν ακραία λανθασμένες ή πρόσωπα που κακώς εμπιστεύτηκα κ.λπ. Σε ό,τι αφορά τα πιο προσωπικά και ουσιαστικά, μετανιώνω πάντα για τις φορές που δεν έχω φερθεί όμορφα, έστω και στιγμιαία, σε ανθρώπους που αγαπάω και ίσως τους πλήγωσα. Όμως είμαστε άνθρωποι και θα κάνουμε και λάθη και θα χάσουμε την ψυχραιμία μας και και και… Σημασία έχει όλα αυτά τελικά να μας εξελίσσουν, να μας κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερους και, όπου μπορούμε και η ζωή μάς δίνει την πολυτέλεια αυτή, να επανορθώνουμε έμπρακτα»

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου μετρούν πολλά χρόνια. Είστε φίλοι ή απλά συνεργάτες;

«Ειδικά με τον Γιάννη και τον Χρήστο είμαστε σχεδόν 25 χρόνια μαζί και έχουμε περάσει πολλά, ενώ με τον Στάθη γνωριζόμαστε από τα “πειρατικά” χρόνια του ραδιοφώνου. Με τον δε Κωστάκη, τη Βερονίκη, τον “Πασοκτσή” και πολλά παιδιά πίσω από τις κάμερες είμαστε μαζί 13 χρόνια σερί. Ξέρεις, δεν είναι εύκολες αυτές οι τόσο διαχρονικές συνεργασίες, ειδικά σε αυτές τις δουλειές, και η διαχρονικότητα αυτή λέει πολλά για όλους τους εμπλεκόμενους. Φυσικά και είμαστε φίλοι και όχι μόνο συνεργάτες. Οι άνθρωποι αυτοί, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, τουλάχιστον για μένα είναι αυτό που λέμε “δικοί μου άνθρωποι”. Ειλικρινά τους αισθάνομαι ως μια μορφή οικογένειας, τους αγαπάω πολύ και, ό,τι και αν συμβεί στο μέλλον, γιατί πλέον τίποτα δεν αποκλείω, αυτό δεν θα αλλάξει πιστεύω από πλευράς μου. Επίσης είναι άνθρωποι για τους οποίους είμαι υπερήφανος που είναι συνεργάτες μου».

Αλήθεια, έχεις φιλίες από τον χώρο ή είναι δύσκολο, όπως λένε, λόγω… αντιζηλίας;

«Εκτός της ομάδας μας πάντοτε είχα ελάχιστους φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης. Γενικά ως άνθρωπος τη φιλία την έχω πολύ ψηλά, τη θεωρώ πολύτιμη. Σπάνια κατά συνέπεια η ποσότητα και η φιλία πάνε μαζί. Λίγοι είναι πάντα οι φίλοι. Από τον χώρο αυτόν λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμώ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί για να μπορώ να είμαι φίλος με κάποιον πρέπει να τον εκτιμώ, και με κάποιους από αυτούς έχει δημιουργηθεί μια όμορφη φιλία. Τις αντιζηλίες κ.λπ. δεν τα θεωρώ σοβαρά πράγματα…»

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024