Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη : Όταν είμαστε μαζί γελάω αλλιώς

Μαίρη Συνατσάκη : Όταν είμαστε μαζί γελάω αλλιώς

Η τρυφερή δημόσια εξομολόγηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολύ καλή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους με τους οποίους μοιράζεται σχεδόν τα πάντα!

Ιδιαίτερα ενεργή όπως πάντα, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, ενώ δεν παραλείπει να στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη δύσκολη περίοδο που όλοι ζούμε.

View this post on Instagram

Μαι(ε)ράκι εδώ! #διπλής . Μεράκι σου λέει είναι όταν κάνεις κάτι με δημιουργικότητα και αγάπη και βάζεις ένα κομματάκι από τον εαυτό σου σε αυτό. Και στα εγγλέζικα δεν ξέρουν πως να το μεταφράσουν! Και δεν το έχετε χάσει άτιμοι παρά την κλεισούρα! Σας βλέπω και σας χαίρομαι. Μεράκι στα ψωμιά που ψήνετε του ινσταγκραμ, στις γυμναστικές που κάνετε, στα memes που φτιάχνετε, στις ιδέες που σκαρφίζεστε για να απασχολείτε τα πιτσιρίκια σας! Μπράβο σε όλους! Και εκτός από το υπέρτατο αγαθό της υγείας, εύχομαι αυτόν τον σουρεαλιστικό Απρίλιο να μην χαθεί το μεράκι. Κάθε μέρα κάπου να βάζουμε ένα κομματάκι από την καρδιά μας. Και έτσι θα αντέχουμε. Θα τα καταφέρουμε! Καλό μήνα ♥️ • [ήθελα να κρεμάσω αυτά τα καδρακια σπίτι μου, 1,5 χρόνο που έχω μετακομίσει, και δεν προλάβαινα. Πρόλαβα τώρα και άνθισα τις αμυγδαλιές στα καδράκια για να τις βλέπω συνέχεια! Ο,τι μπορεί ο καθένας μας. ΑΥΤΟ θα κάνουμε…]

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on

Η γνωστή youtuber – παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη δίδυμη αδερφή της και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα και βιντεάκια μαζί της.

Έτσι η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την Αλίκη Συνατσάκη, με αφορμή ένα βίντεο που έκαναν στο κανάλι της στο YouΤube.

Στη λεζάντα της ανάρτησής αυτής, η Μαίρη Συνατσάκη, εξωτερίκευσε όλα τις τα συναισθήματα για την πολυαγαπημένης της αδερφή

«Me and my monkey!

[μου έγραψε κάποιος σήμερα στο YouTube που ανεβάσαμε μαζί βίντεο με το Αλικάκι, ότι όταν είμαι μαζί της «γελάω αλλιώς» και είχε τόσο δίκιο! Είμαι αλλιώς όταν είμαστε μαζί. Είμαι ολόκληρη εγώ, γι αυτό…].

Καληνύχτα πίπολ μου! Ευχαριστούμε τόσο που βάλατε ήδη το βίντεο στα trends! Γου Χου», ήταν τα τρυφερά λόγια της στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Δείτε παρακάτω το πιο πρόσφατο βίντεο που γύρισαν μαζί οι αδελφές Συνατσάκη

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024