
H φρεγάτα «Ύδρα» συμμετέχει στην επιχείρηση επιβολής εμπάργκο όπλων στη Λιβύη
Η επιχείρηση IRINI, (από την ελληνική λέξη «ειρήνη»), θα έχει ως κύριο καθήκον της την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ κατά της Λιβύης με τη χρήση εναέριων, δορυφορικών και θαλάσσιων μέσων
Την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 η Φρεγάτα «ΥΔΡΑ» απέπλευσε από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης «IRINI».
Η επιχείρηση IRINI, (από την ελληνική λέξη «ειρήνη»), θα έχει ως κύριο καθήκον της την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ κατά της Λιβύης με τη χρήση εναέριων, δορυφορικών και θαλάσσιων μέσων.
Το Πολεμικό Ναυτικό, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, θα αναπτύξει επίσης οργανικό ελικόπτερο, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα για εκτέλεση νηοψιών.
Η Φρεγάτα «ΥΔΡΑ» θα παραμείνει για σύντομο χρονικό διάστημα στο Ναύσταθμο Κρήτης για προετοιμασία στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην επιχείρηση «ΕΙΡΗΝΗ» στο τέλος Μαΐου 2020.
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη
- Ο θολός Απρίλιος, η «καλή» και η «κακή» αφρικανική σκόνη και τα επεισόδια που αυξάνονται
- Allbirds: Γνωστή εταιρεία υπόδησης αφήνει τα παπούτσια για την τεχνητή νοημοσύνη και… εκτινάχθηκε η μετοχή της
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Πικέρμι: Μετωπική σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός μηχανής



