Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθερες οι οδικές μετακινήσεις από και προς την Εύβοια από τις 18 Μαϊου

Ελεύθερες οι οδικές μετακινήσεις από και προς την Εύβοια από τις 18 Μαϊου

Η διευκρίνιση του υπουργείου Ναυτιλίας ήρθε στο πλαίσιο της νέας χαλάρωσης, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

Από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 οι οδικές μετακινήσεις θα είναι ελεύθερες, ενώ για τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα νησιά, διευκρίνισε σήμερα το υπουργείο Ναυτιλίας.

Η διευκρίνιση του υπουργείου Ναυτιλίας ήρθε στο πλαίσιο της νέας χαλάρωσης, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Από τις 18 Μαΐου απελευθερώνονται οι μετακινήσεις από και προς την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, καθώς όπως επεσήμανε ο υπουργός τόσο η Κρήτη, όσο και οι ηπειρωτικές περιφέρειες διαθέτουν τις υποδομές για νοσηλεία κρουσμάτων κοροναϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς αποκάλυψε πως υπάρχει σκέψη ούτως ώστε να απελευθερωθούν τα ταξίδια και στα υπόλοιπα νησιά από τις 25 Μαΐου, ωστόσο δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Επίσης χαρακτήρισε ομαλή την πρώτη ημέρα της δεύτερης φάσης της άρσης των μέτρων, και υπογράμμισε πως αυτό μένει να αποτυπωθεί και στους αριθμούς. Επανέλαβε πως από τις 17 Μαΐου, ανοίγουν οι εκκλησίες.

Ταυτόχρονα, ο υφυπουργός ανέφερε πως παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε μεταναστευτικές δομές.

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι είναι σημαντική η τήρηση αποστάσεων και λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών πολλοί θα επιλέξουν κάποια παραλία. «Εκεί, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί», τόνισε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024