Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΑΠ: Δωρεά διαγνωστικών τεστ στα πανεπιστημιακά μικροβιολογικά εργαστήρια όλων των Ιατρικών Σχολών

ΕΑΠ: Δωρεά διαγνωστικών τεστ στα πανεπιστημιακά μικροβιολογικά εργαστήρια όλων των Ιατρικών Σχολών

Η δωρεά αυτή δίνει τη δυνατότητα σε νοσοκομεία όπως το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικό, να ελέγξουν και να υποστηρίξουν το σύνολο του προσωπικού τους

Στην προμήθεια διαγνωστικών τεστ για την ανίχνευση του νέου ιού COVID 19 προς τα πανεπιστημιακά μικροβιολογικά εργαστήρια όλων των Ιατρικών Σχολών, προχώρησε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Η δωρεά αυτή δίνει τη δυνατότητα σε νοσοκομεία όπως το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικό, να ελέγξουν και να υποστηρίξουν το σύνολο του προσωπικού τους. «Ο υγειονομικός έλεγχος στον χώρο των εργαζομένων σε εργαστήρια, ιατρικές σχολές και πανεπιστημιακά νοσοκομεία αναφοράς είναι ένα μέτρο που θα μας βοηθήσει να προστατεύσουμε τους ίδιους, τις οικογένειες και την κοινωνία, αλλά θα βοηθήσει και στο να σταματήσει η εξάπλωση του ιού», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΕΑΠ.

Χαρακτηρίζει δε, «σημαντική» τη δωρεά, καθώς, όπως αναφέρει, «οι εργαζόμενοι στα εργαστήρια των 7 ιατρικών σχολών της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κρήτη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη) βρίσκονται καθημερινά στην
πρώτη γραμμή της μάχης που δίνεται για να αναχαιτιστεί η πανδημία και να μην εξαπλωθεί στη χώρα μας. Συχνά δε, βάζουν σε δεύτερη μοίρα ακόμη και τον εαυτό τους».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024