Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υβόννη Μπόσνιακ: Μετά τις πασαρέλες κατακτά τις κουζίνες!

Υβόννη Μπόσνιακ: Μετά τις πασαρέλες κατακτά τις κουζίνες!

Η Υβόννη Μπόσνιακ μέσα από το νέο κανάλι της Yvonini’s Kitchen Stories στο YouTube, μας υπόσχεται μαγειρικά θαύματα!

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει επανειλημμένως αποδείξει πως διαθέτει μεράκι, ταλέντο και ανεξάντλητη διάθεση για δημιουργικότητα.

Κι ενώ η επιτυχία της στο χώρο της μόδας εντός κι εκτός συνόρων θεωρείται δεδομένη, η πολυμήχανη Υβόννη Μπόσνιακ, μας ανακοίνωσε το νέο της project, το οποίο φυσικά υποδεχτήκαμε με ενθουσιασμό.

https://www.instagram.com/p/B_1om8Ljvf8/?utm_source=ig_web_copy_link

Oι μαγειρικές ιστορίες της Υβόννης Μπόσνιακ στο ΥouTube

Οι συνταγές της Υβόννης Μπόσνιακ μας κράτησαν συντροφιά σε όλη την καραντίνα.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, βρισκόταν καθημερινά στην κουζίνα του σπιτιού της ετοιμάζοντας πεντανόστιμες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες για εκείνη και την οικογένειά της, ενώ πολλές απ’ αυτές τις μοιραζόταν και με τους διαδικτυακούς της φίλους,

Από αυθεντικά γερμανικά μπρέτσελ, λαχταριστά cinammon rolls, το πιο εύκολο carrot cake, αλλά και την τέλεια συνταγή για σπιτικά ψωμάκια, η Υβόννη Μπόσνιακ, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και κάπως έτσι ήρθε και η ιδέα για τη δημιουργία ενός επίσημου διαδικτυακού καναλιού στην πλατφόρμα του YouTube, με τίτλο Yvonni’s Kitchen Stories, το οποίο συγκεντρώνει τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές μαγειρικής αλά… Υβόννη Μπόσνιακ.

«Παιδιά, έχω νέα να σας πω !!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube.

Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories, εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά …. και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν (μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια).

Το link μπορείτε να το βρείτε στο προφίλ μου!!! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε … Subscribe, like, και σχόλιο! Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις …. καλημέρα» ανέφερε στην σχετική ανάρτησή της η Υβόννη Μπόσνιακ, με την οποία ανακοίνωσε το νέο της δημιουργικό βήμα.

View this post on Instagram

Παιδιά, έχω νέα να σας πω 🙃 !!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube 😃 Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories , εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά …. και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν ( μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια). Το link μπορείτε να το βρείτε στο προφίλ μου!!! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε … Subscribe, like, και σχόλιο! Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις …. καλημέρα 🌸 #yvoniniskitchenstories #flammkuchen #cooking #recipe

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Βλέποντας τη μεγάλη αποδοχή που είχε από τον κόσμο η μαγειρική της, η Υβόννη Μπόσνιακ, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και τόλμησε να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouΤube, και από εδώ και στο εξής, θα μοιράζεται μέσω του Yvonni’s Kitchen Stories με τους διαδικτυακούς της ακολούθους της, τις πιο λαχταριστές συνταγές της!

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024