Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίζει το στοίχημα ο Ολιβέιρα

Κερδίζει το στοίχημα ο Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος φορ δείχνει αποφασισμένος να εμφανιστεί πανέτοιμος με την επανέναρξη της σεζόν, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες

Ο Nέλσον Ολιβέιρα δουλεύει σκληρά όλες αυτές τις μέρες και δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα και να είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η διάθεση που δείχνει ο παίκτης αλλά και τα πρώτα… σημάδια σχετικά με την κατάστασή του, τον φέρνουν στα σχέδια του Μάσιμο Καρέρα για την επόμενη μέρα. Ο προπονητής της ΑΕΚ πιστεύει πως ο Ολιβέιρα θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα όταν η μπάλα κυλήσει ξανά στο χορτάρι, με τη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου να αποκτά ένα τεράστιο «όπλο».

Ο Ολιβέιρα είναι αποφασισμένος να επιστρέψει και να αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες. Θέλει πολύ να βοηθήσει την ΑΕΚ να κλείσει τη σεζόν πετυχημένα, οδηγώντας την ομάδα με τα γκολ του.

Όπως έχουμε σημειώσει βεβαίως τα πάντα γύρω από την περίπτωση του Ολιβέιρα θα κριθούν εν καιρώ. Όμως σίγουρα τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από την υπόθεση είναι άκρως θετικά και έχουν γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων.

Ο Ολιβέιρα είναι άλλωστε η μοναδική… εκκρεμότητα στο ρόστερ της ΑΕΚ όσον αφορά στο σκέλος των τραυματιών. Τόσο ο Κώστας Γαλανόπουλος όσο και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι πλέον στο 100% και επί της ουσίας χρειάζονται μονάχα ρυθμό, για να ενταχθούν στα πλάνα του προπονητή τους και να μπορεί να τους υπολογίζει για την τελική ευθεία της σεζόν.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024