Φονικό στα Ανώγεια: Τι έδειξε το DNA στα όπλα των δύο ανδρών
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του διπλού φονικού στα Ανώγεια που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του διπλού φονικού στα Ανώγεια που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr νέα αποτελέσματα από το εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. δίνουν σημαντικές πληροφορίες για το έγκλημα.
Αυτή τη φορά το DNA των δύο ανδρών είναι αυτό που αναμένεται να δώσει απαντήσεις κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο Καλομοίρης.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το DNA του 29χρονου Μανόλη Καλομοίρη και του άτυχου Γ. Ξ. ανιχνεύτηκε στα αντίστοιχα όπλα που παραδόθηκαν καθώς και στους κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της αιματοχυσίας.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανατροπή, όμως αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι η διερεύνηση στα εγκληματολογικά βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς εκκρεμούν και άλλα αποτελέσματα.
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s
- Η Ιουλία Τσέτη στο Delphi Forum XI: «Η βιωσιμότητα είναι συνέχεια και συνέπεια – Οι εργαζόμενοι σύμμαχοί μας»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Νατάσα Μωϋσόγλου: Πέθανε η αγαπημένη μουσικός
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Μουρτζούκου: Τη μητέρα του Παναγιωτάκη κατονόμασε ως δολοφόνο – Σοκάρουν οι εικόνες με την κακοποίηση του μωρού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442