Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών - Κουτσούμπας: Ένταξη στα ΒΑΕ και μόνιμες προσλήψεις

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών – Κουτσούμπας: Ένταξη στα ΒΑΕ και μόνιμες προσλήψεις

Μαζικές και μόνιμες προσλήψεις, μονιμοποίηση συμβασιούχων και ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα ζήτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Μαζικές και μόνιμες προσλήψεις, μονιμοποίηση συμβασιούχων και ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα ζήτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Στηρίζουμε τις δράσεις και τα αιτήματά τους

«Σήμερα, Παγκόσμια Μέρα Νοσηλευτών, ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των υγειονομικών, στηρίζουμε τις δράσεις τους και τα δίκαια αιτήματά τους, για την ένταξή τους στα Βαρέα Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, για μαζικές προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων» δήλωσε ο γραμματέας του ΚΚΕ.

Να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, υπογράμμισε:

«Διεκδικούμε προληπτικό εργαστηριακό έλεγχο όλων των ασθενών που εισάγονται στα δημόσια νοσοκομεία και συστηματική περιοδική εξέταση όλων των εργαζομένων. Μέτρα για την προστασία της μητρότητας και του παιδιού.

Απαιτούμε να τροποποιηθούν οι οργανισμοί των των νοσοκομείων, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, να επανέλθουν οι μισθοί των υγειονομικών στα επίπεδα του 2009, να αποκατασταθούν επιδόματα εορτών και αδείας.

Όλα αυτά χρειάζεται να γίνουν σήμερα, να μη χαθεί άλλος χρόνος, για να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας, για να στηριχθούν αυτοί οι εργαζόμενοι που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την υγεία του λαού».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024