Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτή: Η συγκινητική αναφορά Τσιόδρα στους «αφανείς ήρωες»

Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτή: Η συγκινητική αναφορά Τσιόδρα στους «αφανείς ήρωες»

Ειδική αναφορά στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που δίνουν καθημερινά την ακούραστη μάχη με τον κοροναϊό, έκανε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη του φονικού ιού στη χώρα μας ο Σωτήρης Τσιόδρας

Ειδική αναφορά στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που δίνουν καθημερινά την ακούραστη μάχη με τον κοροναϊό, έκανε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη του φονικού ιού στη χώρα μας ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Τελειώνοντας την τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, με αφορμή τη Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών,  δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τους ήρωες της νέας καθημερινότητας που βιώνουμε λόγω της πανδημίας.

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα, η Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών. Θυμόμαστε που έχει σημαντικό ρόλο στον τομέα υγείας. Είναι περίπου το 50% των υγειονομικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμα, όμως, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις. Ζήσαμε και ζούμε από κοντά την αγωνία τους» είπε ο κ. Τσιόδρας.

«Χωρίς αυτούς τους αφανείς ήρωες, εμείς οι ιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό δεν υπάρχουμε, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε όπως πρέπει. Κάποια στιγμή, ως κοινωνία, πρέπει να τους επιβραβεύσουμε και να τους δίνουμε τα εφόδια και τα κίνητρα να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν» κατέληξε.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024